torsdag 5 maj 2011

Nu kommer dem!

Första dagen när vi kommer tillbaka från poolen ligger det en svan på sängen med en cerise blomma i näbben. Enligt reseledaren är det ett tacksamhetstecken ifrån städerskan. Vi beslöt oss för att istället för vid hemgången, ge henne dricks redan i början av veckan. För oss var dricksen värd några tio kronor, för henne en halv månadslön. Varje dag därefter möttes vi av nya svanar på sängen.


Hotellet är ett stort komplex som ligger precis vid havet. Det omges som jag skrev tidigare av en hög mur förutom just vid havsremsan. Där är muren låg för att ge hotellets gäster havsutsikt. Hur vi än försökte så fick vi inte på en enda bild med hela hotellet på ett kort. Det här är det närmaste vi kom!
Poolområdet från en vinkel. Det som syns på bilden är trots den vidgade vyn bara en liten del av området som är mer än dubbelt så stort.

I gluggen här syns Per. Vid ett annat tillfälle var det just för den här vyn som jag sågs aerobica i vattnet med vattengympa-gruppen och där Per då istället lekte paparazzi för att få med alla möjliga konstiga bilder och vinklar bland palmerna och blommorna. Ledaren för vattengympan stod på land precis vid gluggen. När han satt igång oss dans-sugna turister nere i vattnet gick han sen och satte sig på min solstol bredvid Papparazzi-Per. Snyggt! Ingen konst att vara lek-ledare där inte! :-)
Det här är en bild från resebolagets hemsida från hotellet. Det såg ut som ett sagoslott och det var verkligen ett sagoslott...

Hola!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar