tisdag 3 april 2012

Nu är det klippt!

Hår har klippts och rufsiga små killar har blivit så där härligt busiga i håret som bara nyklippta små busfrön kan vara!

Modell större kommer göra dem sällskap under påsklovet!

Erik som redan vid hämtningen på dagis deklarerade högt och tydligt på sitt alldeles egna bestämda vis att han absolut inte på några som helst villkor skulle låta någon få klippa av honom håret ändrade sig redan innan vi hunnit stänga dörren om oss hos frisören! Anledningen var en stor häftig lila Renault som man fick äran att sitta i under klippningen. Som tur var så var vi ensamma i lokalen så det var bara att ta av honom jackan och placera honom i bil-stolen! Efter några minuter jublade han av lycka när han fick se resultatet och det var en mäkta stolt tvååring som för första gången blivit klippt av frisören och dessutom fått välja ut den mest skrikigaste neonrosa hårfärgen att pryda det som var kvar av skalpen med.

Storebror som är mer rutinerad inom frisöreriet klev även han i stolen utan nåt större väsen av sig och valde ut en mer neutral svart färg!

Hoppas bara inte Jesper också tänkt sig ner i den lila lilla renaulten, då tänker jag det blir slutet för den populära bilen!!!!

1 kommentar: