måndag 19 december 2011

Första natten....

I ny säng för Erik, och som han har pratat om den! Han har visat och förklarat och berättat och instruerat samtidigt som han hoppat av glädje och varit i full extas!

Och när det väl kom till kritan gick han gladeligen och la sig, och han kom inte upp ur den en enda gång!!! Det är också rekord! ( om man ser till de sista veckorna)!!!

Att vara spjäl-lös måste nog ha varit en inre önskan större än vi anat, men det kan även vara förklaringen på skrotens "lägg-problem" ( ja, enligt våra mått iaf) de sista månaderna. Men iofs, det är väl lite tidigt att ropa hej än, vi har inte glömt problemen med säng uret förra året och Viktors reaktioner så än andas vi inte ut!



Och just ja, har varit inne en hel timme på Ikea idag, och har inte handlat en enda sak... Vad ger ni mig för den???? Eller jo, det blev en gran! Men den räknas inte känner jag, den är köpt på utsidan!!!!

2 kommentarer:

  1. Härligt jobbat med mobilbloggande och sängköp!
    Måste säga jag tycker Erik och Edith är lika även när de sover - eller vad tycker du?? Kram

    SvaraRadera
  2. Jo,Blogger fanns ju som app för iphone så nu är det inga problem :-) Bara bildformaten som inte stämmer riktigt...

    Och jag tycker också att Edith och Erik är otroligt lika ibland, både på bild och i verkligheten. Ska bli kul att se dem tillsammans nu när de blivit så stora... Känns som om de var "bebisar" sist nästan....

    Kram

    SvaraRadera