onsdag 15 juni 2011

Sommarlov på riktigt!

I fredags fick jag då min efterlängtade examen!!!!
Jihooooo, grattis till mig!!!
Och sedan dess har jag varit inne och kollat kurser minst en gång per dag... Jobb? Njae, inte lika många gånger... Men men, jag har tid... det säger alla... Du hinner, du har tid... jasså undrar jag... När var hur???? Jag har inte hittat vare sig extra tid eller ett överskott av den befintliga tiden så...

Examen firades med närmaste familj och vänner, grillkalas och dryck... Men det viktigaste inslaget tyckte jag nog själv var när min alldeles egna playlist (ja DEN playlisten) som jag våndats ve och fy över att få ihop åkte på!!! Himmel vad stolt jag var då!!! Vet inte om nån annan hörde eller ens fattade vad som försiggick just då, men jag hörde den, och stolt var jag!! Det slår ett examensarbete vilken dag som helst!!!! (eller hur..?)
Klockan 3 gick de sista gästerna hem och jag var trööööttttt i minst två dygn efteråt... jag fattar inte hur man pallade detta i två-tre nätter i rad förr... Eller 6-7 dygn när man var utomlands förr... Men men,,, en gång pe år ska väl tanten orka partaja ett tag till eller????


Idag har vi varit på skolavslutning för Jesper.
Och det gick bra, alla ni som vet hur jag våndats inför detta, ensam i en stor fullsatt kyrka (hur man nu är ensam då) med två huliganer som inte vet hur man ska sitta stilla i ens 2 sekunder... Och som om inte det var nog, tiden för ceremonin var förlagd till de två största händelserna under killarnas dag, nämligen då både mat och sov klockan ringer, och det oftast med besked, samtidigt som jag inlett projekt napp-och snutte-avvänjning där vi är inne på dag tre, jippie!!! Och som om det inte räckte med detta så kan jag ju avslöja att det första jag gör när vi kommer dit, är att börja byta blöja på Erik. Vi står inne på toaletten, jag tar vant av blöjan genom att riva i sönder den, snurra och tejpa ihop den och slänga den i soporna! Bara för att upptäcka att jag inte hade någon extra med mig!!!! Slå det där någon om ni kan!!!! Gissa om stoltheten slog till där... Men sammantaget gick det jättebra! Sammanfattningsvis kan man säga:
1 burk kex
2 sura äpplen
1 granne
1 morfar
1 lekhörna
1 hot om bil-arrest
2 par avtagna skor
1 gigantisk väska (innehållande allt-utom en enda blöja!)

Så nu är sommarlovet då officiellt inlett... Och det känns redan som att allt har gått ner i ett lägre tempo... Det kanske iofs också kan bero på att två så sover och en lite större sitter vid datorn (ja, tänk för att han fick göra det idag, första dagen på sommarlovet, trots sol och varmt ute) men men, petitesser har aldrig varit min starka sida.. Eller det kanske var just det det var ju... jaja, sommarlov är det likväl oavsett och vi kommer njuta järnet av det!!!

Hola!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar