måndag 28 juni 2010

Det var midsommar 2010

Helgen är förbi och så då även årets midsommarfirande. Det blev en lugn helg. Sent var midsommarafton men lugnt.
Vi hade ju lite bryderier innan om hur var och med vilka det skulle firas, men i sista stund kom Per och grannen Simon på att det skulle slås på stort och firas med alla i Näs (och vi är massor!!! ) (kanske inte men). Det införskaffades partytält på 40 kvadrat och bord, stolar, midsommarstång och det gjordes tipspromenad och femkamp, kubb, gitarr och sång och en massa mat och godsaker. Och det var såååå fint väder!!! En rejäl regnskur vid midnatt men det kvittade då när vi satt och mös i tältet. Vissa gav senare upp pga mygg men jag och Per och Jesper satt kvar längst med ett par grannar till halv två.
dagen efter gick i städningens tecken. men det gick fort och smidigt.

Mitt på dagen var Per chaufför med raggarbilen till ett brudpar han aldrig sett innan. han var så stilig då i kostym och skjorta... ett litet smakprov på vad som väntar oss om bara några veckor! Usch vad snabbt det har gått. Känner att det drar ihop sig... Känns konstigt... lite som att man vill skrika och springa runt runt runt........
Det Per kunde konstatera när han kom efter att ha kört brudparet var "- VI MÅSTE TRÄNA PÅ BRUDVALSEN!!!!!!!"
Öhhh......???????

Nu har jag iaf fått ett par skor! Och de blev bara såååå bra. skickat efter ett par innan som jag fått skicka tillbaka och här omkring har jag inte alls hittat några så var uppriktigt orolig för att få gå barfota! Men nu är det fixat!

Och tror iaf att jag har mitt klart nu. Är Per som ska kompletteras och ungarna ska ha skor. Och den där j-a (!!!!!!!!!) bröllopstårtan som vi inte får beställa nånstans, utan alla bara ber oss återkomma nästa vecka. Nu har vi gjort det i två månader! Bröllopet är om mindre än tre veckor, får vi beställa snart??????? Ett sista försök ska göras imorgon annars vette tusan vad vi gör...

Har snickrat ihop en lekstuga också! Fin blev den. Målning är i full gång!!!!
Nästa projekt kommer nog bli att fixa en lite fin damm som porlar underbart vid vår sköna oas vid bersån... hade tänkt ut en annan plats för den egentligen men det var för mkt träd där så Per tyckte vi skulle flytta projektet till bersån istället så det blir det. Sen kan ni få komma på vin i bersån gott folk!!! Underbart!

Mors!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar