måndag 8 augusti 2011

Kom på en sak!

Jag skrev att jag skulle återkomma med resten av semestern i framtida blogginlägg... Hmmm... Det blir inte så mycket mer än såhär kom jag på idag!

Efter vår roadtrip kom solen, och med den sattes slappheten in rejält... Dagarna har spenderas vid sjön eller under parasollet och det har vi trivts bra med allihop (ja, till och med Per!!!)

Grillen har fått slita ont och det har gått åt mer än en tub gasol, kylskåpet har skruvats upp (eller ner) för att kunna stå upp mot våra krav på kall dryck och ac:n på bilen har kämpat i motvind många gånger.... Men vi har gillat det... Skarpt...

Däremot har vi lovat Virus, (hur sjutton nu han kommit underfund med vad semester är för nåt) att även han och Erik ska få åka med på en liten roadtrip på deras villkor innan sommaren är slut på allvar... Hans val föll på att låna svärmors gubbes husvagn! Den har stått utanför vårt hus nu hela vintersäsongen så det är väl klart att han nu ska få åka på en liten minisemester med den innan den ska ställas undan för vinterförvaring igen!

Vi har två veckor kvar innan det är dags att packa oss iväg på jobb, dagis och skola så vi ska nu fortsätta njuta järnet av dessa sista dagar, oavsett väder kommer det bli kanon!

Hola!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar