onsdag 26 oktober 2011

Tapeter, tårta och trötthet...

Hösten börjar kännas nu, och de mörka morgnarna gör att det börjar kännas lite jobbigare att stiga upp 05.30 på morgonen. Men att få komma ut och göra det jag gör på dagarna har än så länge gjort det värt det. Men men, tröttheten hör hösten till och vi går ju snart mot november så ingen idé att klaga... Snart är det väl vår eller???

Imorgon fyller vår skruttunge Virus 3 år! Jisses vad fort tiden gått... Och vad stor han blivit! Vi upptäcker dagligen nya saker om honom som visar på vilken otrolig kille han är... Till kalaset har han däremot beställt jordgubbstårta.... Med färska jordgubbar! Och var hittar man det i slutet av oktober??? Jo tacka vet jag utländska smaklösa och stenhårda inomhus odlade jordgubbar från Belgien!!! Det går inte alls att jämföra med våra svenska mjuka blodröda och saftiga söta jordgubbar som växer i trädgården under sommaren och som Virus älskar så mycket, men vad gör det! Det är hans första kalas, som han är riktigt medveten om och han har fått välja och bestämma själv! Vill han ha färska jordgubbar så ska han få färska jordgubbar!!! Och jag tror inte det är smaken som är det viktigaste för honom imorgon, utan att han faktiskt fyller år! Och han har i flera dagar nu talat om för oss alla hur vi ska göra för att bäst kunna uppvakta honom!! Och enligt hans schema så är det bara drygt nio timmar kvar tills vi ska väcka honom med presenter och skönsång!! Kanske dags att lägga sig snart då så man får vila upp rösten tills imorgon bitti!

Vi har kommit en bit på väg med vår nya vind. Vitt tak, vita, träbalkar i taket, vitt golv (mest troligt) och nu är det dags att välja tapeter... Och där kom vi till det svåra... Det finns så otroligt mycket fina, häftiga, charmiga tapeter, men vilken vill man själv ha på sina egna väggar??? Vi letar letar och letar... Något som går i vitt? Ja, mest troligt det också, men känns nästan som om det var bättre förr när vitt var vitt... Idag finns det tusentals olika nyanser och variationer på vitt och med vår beslutsångest kan detta vara ett beslut som kommer att dra ut på tiden... Jag återkommer med besked!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar