lördag 21 augusti 2010

Sammanfattning sommaren 2010

Viktors potträning går framåt...


Jesper blev 9 år, ska börja 3:e klass och börja läsa engelska. Det är stort!!!

Per är precis som vanligt...


Jag fick ny frisyr tack vare Vicke virus...


Och lille Erik har kommit långt i sin utveckling...

Sommaren började bra med värme och sol. jag och barnen tog ett par dar vid sjön men valde sen att invänta Pers semester för ytterligare glada dagar vid stranden. Med Pers semester kom dock regnet och så har det fortsatt.... Behöver jag säga att det inte blivit några fler dagar vid stranden??? Inte en enda faktiskt... Tragiskt...

Mitt i semestern genomförde vi vårt bröllop! Mycket bra initiativ där Per säger jag, och tack alla som var med och gjorde dagen så bra för oss!

Den enda semestern vi tog oss tid med i år var en tripp till Linköping och Pers syster med familj. Det var välbehövligt. Dels att komma bort ett par dar, men även att se hur deras hus utvecklats då vi inte varit där på 1½ år. Tack för god mat och trevligt sällskap!

Sen var semestern slut efter sex veckor. På måndagen packade Per sig iväg med matlådan under armen.
På tisdagen var det jag som packade mig iväg med matlådan under armen. Dags för tenta!
Virus passade på att dra igång med dagis!

På onsdagen skulle Per återigen packa sig iväg till jobbet. Den här gången blev det betydligt kämpigare och när han skulle slänga matlådan under armen körde det ihop sig totalt!!! Mannen stod där han stod och kom inte en meter... Foten som i måndags bara "känts av" var nu helt obrukbar! Efter en tid av förmaningar kom han tillslut på att det fick nog bli soffläge i väntan på att Verkstan skulle öppna. Han fick en tid och vi tog oss en tur, Jag, min man och lille Erik. Efter en halvdag där kom de fram till... ingenting.... vi återvände hem bara för att se hur foten helt plötsligt började växa och ändra färg... Vi fick ta oss en tur till akuten också för att få en specialist-tid på sjukhuset följande dag. Där fick Per sen beskedet att det var gikt! Eller snarare att det var det enda de kunde komma på för tillfället att det kunde vara. Om det inte var bättre efter en vecka med mediciner skulle han återkomma!
Nu efter fyra dagar går han i stort sett precis som vanligt även om foten skulle behöva ha sig en makeover. Mannen är som vanligt iaf och det är det som räknas!!!!

Men med den incidenten att Per helt plötsligt blev hemma en vecka till gjorde att min uppladdning inför skolan med en alldeles egen tid för mig själv liksom avbröts och nu väntar jag istället med spänning på nästa vecka. På måndag ska Per till jobbet, förhoppningsvis, och Jesper ska till skolan, äntligen, Virus ska tillbaka till dagis på tisdag och jag får en veckas SEMESTER innan skolan börjar... Jaja, Lille Erik är hemma men det kan jag ta!!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar