fredag 17 september 2010

Stockholm!!!

Idag blir det Stockholm!
Men det tog sin tid att få ordning på allt!

jag och Per sa att det är så typiskt, i stort sett hela året (lite överdrivet men ni fattar ändå) så är man hemma, kanske inte just i huset, men inga värre saker planerade. Nu till helgen var det precis en sån helg. Men sen kom alla planer på samma gång!
Per blev bjuden på 30-års kalas i Säffle, jag blev erbjuden K-d och vi både fick erbjudande att haka på till Sthlm.

Per såg fram emot Säffle, var otroligt längesen han var ute med sina kompisar och det lockade... De hade dessutom tackat ja...

Jag tyckte K-d lockade enormt! tycker fortfarande...

Men Stockholm inkluderade en resa tillsammans, första gången ensamma sen bröllopet för det första (ja inte ensamma direkt, tror det är 5 eller 6 par som ska åka), det inkluderade också Ugglas revy! Två nätter på hotell! Inga barn! SOVMORGON!!!!! Vet inte om det var det som avgjorde kanske, men det var det som Per mest pratade sig varm över igår i alla fall. Oavsett vad som avgjorde så ser vi båda två fram emot en super helg i Sthlm med goa nya vänner!!!!

Kom precis på att jag ska nog inte skriva mer just nu.... Har hur mycket som helst som ska läsas (studielitteratur såklart) så får nog ta tag i det nån timme nu när barnen sover... Under helgen lär det knappast bli av :-)

Ha en go helg alla!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar